divendres, 9 de juny del 2017

CRUMBLE DE CIRERES

Una recepta d'aprofitament.


Ingredients
Per a dues persones.
-150 gr. de cireres espinyolades.
-45 gr. de farina.
-15 gr. de farina d'ametlla.
-30 gr. de sucre.
-30 gr. de mantega freda.

Preparació
-Renteu les cireres i, espinyoleu-les. Enceneu el forn, de dalt i de baix, a 200ºC.
-Feu el crumble. Esmolleu amb les puntes dels dits, les dues farines, el sucre tot incorporant a trossets la mantega freda fins a obtenir la textura farinosa.
-Repartiu les cireres en motlles aptes per anar al forn i cobriu-les amb crumble.
-Enforneu i quan el crumble estigui daurat, ja ho podeu retirar del forn. També ho podeu coure per separat i fer el muntatge a l' hora de servir.
-Podeu consumir en calent o en fred i acompanyat amb gelat.



Bon profit!



2 comentaris:

  1. Es temps de cireres, ara estàn molt bones i amb el toc cruixent del crumble han de ser unes bones postres.
    Petons.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...